Bel ons: 0181 - 69 03 11 

Web Design

 

Waarom een goede website / webwinkel?

Wij leven tegenwoordig in een 24-uurs-economie: men wil op ieder moment van de dag kunnen beschikken over (interactieve)diensten en informatie. Het wordt voor bedrijven daarom steeds belangrijker op een fraaie en functionele manier vertegenwoordigd te zijn op het internet.

Actuele inhoud en onderhoud

Uw website moet natuurlijk goed vindbaar zijn op het internet. Belangrijker is echter hoeveel mensen uw website bezoeken, hoeveel tijd men doorbrengt op uw website en of bezoekers regelmatig terugkeren naar uw website. Een goede website beschikt over een heldere en duidelijke vormgeving, is éénvoudig te bedienen en biedt veel informatie. Om er voor te zorgen dat bezoekers terugkeren naar uw website is het minstens zo belangrijk de website regelmatig te onderhouden en de inhoud te actualiseren. Daarnaast ontwikkelt de techniek zich ook steeds verder waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een goed voorbeeld hiervan is de enorme toename van het aantal glasvezel aansluitingen.

Het ontwerpen en het onderhouden van een moderne website vergt specialistische know-how, ervaring met en kennis van uiteenlopende technieken en de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van internet. PN.NL specialiseert zich al ruim 18 jaar in het uitbrengen van advies, het ontwerpen, onderhouden en implementeren van op maat gemaakte websites voor bedrijven, coöperaties en stichtingen in uiteenlopende branches. Daarnaast bieden wij tal van content-management-toepassingen waarmee het mogelijk is de inhoud van uw website op eenvoudige wijze en zonder specialistische kennis zelf te onderhouden.

neem contact op