Bel ons: 0181 - 69 03 11 

Xelion Phone System

 

Dit is het 'Nieuwe Bellen'

Een digitale telefooncentrale, waarop je je mobiel, je 'vaste' telefoon, een draadloze telefoon en/of een (gratis) PC telefoon kunt aansluiten. Het aantal gebruikers is onbeperkt!
Bellen met het Xelion Phone System biedt ongelooflijk veel voordelen. Je bespaart op kosten, bent altijd bereikbaar, kan telefoontjes professioneel afhandelen en kan zelfs met je mobiele telefoon via Xelion bellen. 

Overstappen naar Xelion loont altijd.

Op de digitale Xelion centrale kun je klassieke telefoontoestellen, draagbare (DECT-)telefoons, mobiele telefoons en pc’s aansluiten. Met een standaard toestel bel je gewoon zoals je dat gewend bent. Door een loose usb-hoorn of bluetooth headset aan je computer te koppelen, wordt je pc een telefoon met uitzonderlijke mogelijkheden. Ook kun je je mobiel op het Xelion Phone System aansluiten.
Op kantoor bel je dan met je mobiel spotgoedkoop via het internet. Buiten kantoor bel je dan gewoon weer via het gsm-netwerk.

Handige gratis functies

Xelion is speciaal ontwikkeld voor de mkb’er die optimaal bereikbaar wil zijn en graag op zijn telefoonkosten wil besparen. Xelion is eenvoudig in gebruik en beheer, kent lage investerings- en gesprekskosten en heeft een groot aantal handige gratis mkb-functies. Zo wordt elk telefoongesprek opgenomen, is je kantoor altijd bereikbaar, kan de telefoniste via de computer meerdere gesprekken tegelijkertijd afhandelen en kan elke collega zien wie aanwezig is, wie telefoneert of niet gestoord wil worden.

Weet waar je collega’s zijn en bel ze gratis

Met Xelion is het geen probleem als het personeel werkt vanuit meerdere vestigingen. Alle medewerkers, waar ook ter wereld, kunnen zich aansluiten op deze moderne en gebruiksvriendelijke telefooncentrale. Met het grote voordeel dat ze onderling altijd gratis bellen én dat ze kunnen zien wie al dan niet bereikbaar is!

Zelf beheren of uitbesteden

Je kan Xelion zelf beheren, maar dit ook ons overlaten. Wij kunnen dit zelfs op afstand verzorgen.

 

Gebruiksgemak

Uniek aan Xelion is het ultieme gebruiksgemak gecombineerd met de meest geavanceerde technologie van dit moment. Je kunt een traditionele telefoon gebruiken om een nummer te kiezen maar dat kan ook via de pc. De software voor de geavanceerde pc telefoon wordt gratis met Xelion meegeleverd. Het Xelion Phone System is een bedrijfstelefooncentrale voor MKB’er die optimaal bereikbaar wil zijn, graag telefoniekosten wil besparen en faciliteiten wenst die specifiek voor zijn type organisatie zijn ontworpen.

Elk gesprek automatisch opgenomen

Of je nu met een klassieke telefoon, draagbare telefoon, mobiele telefoon of PC telefoon belt, ieder gesprek wordt automatisch opgenomen en kan worden afgeluisterd. Afspraken worden zo zorgeloos vastgelegd. Zelfs gesprekken van jaren geleden kunnen eenvoudig en snel worden teruggevonden.

Handel gesprekken passend af

Standaard wordt Xelion geleverd met een PC telefoon die ook als een console of systeemtoestel werkt. Je kunt er meerdere oproepen tegelijk mee afhandelen. Zo’n PC console is een faciliteit die eigenlijk alleen bij dure centrales wordt geleverd. Bovendien biedt de console van Xelion heel veel functies die anderen niet bieden. Bijvoorbeeld dat samen met de console een draagbare telefoon gebruikt kan worden zodat de receptioniste de telefoon nog kan beangwoorden als zij de bloemen water geeft. Of dat bellers in een wachtrij komen als de receptioniste even naar het toilet is. Er is geen opleiding nodig om met de console te werken. Je kunt er direct mee aan de slag. Dat is geen loze belofte. Vele gebruikstest en de praktijk hebben dat bewezen.

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie of vraag een proefplaatsing aan..